ALLERGENER:
B - Bløtdyr / F - Fisk / L - Lupin / N - Nøtter / S - Soya / SK - Skalldyr / SN - Sennep / E - Egg / G - Gluten / M - Melk & laktose / P - Peanøtter / SF - Sesamfrø / SL - Selleri / SU - Sulfitter
KOKKENS MENY
Nydampede hvite asparges med trøffel hollandaise
( E, M)
Lettrøkt rensdyr med jordskokk krem
(M)
Liten club sandwich med brioche, vaktelbryst og foie gras
(G, M, E)
Indrefilet av dåhjort med skogsbærsaus
(M, SU)
eller
Brystfilet av norsk gårdsand i rosmarinsaus
(M, SU)
Et utvalg ost…..
(G - hvete, M, SU, N - pekan, valnøtt)
6 retter 1070.-
Varieté av søte nytelser
(G - hvete, E, M, )
6 retter 1070.-
Vinmeny 970.-
...
Forretter kr 260.-
Hovedretter kr 460.-
Ost / dessert kr 240.-
FISKEMENY
Soyamarinert tunfisk med epler og mango
(F, G, SF)
Pannestekte kamskjell med gule beter og fennikel
(F, B)
Liten bisque av hummer aromatisert med Sambuca
(F,M,SK)
Piggvar med lime- og sellerispuma
(F, M, SL)
Et utvalg ost…..
(G - hvete, M, SU, N - pekan, valnøtt)
« Crème de la crème »
(G, E, M, N)
6 retter 1070.-
Vinmeny 970.-
....
Forretter kr 260.-
Hovedretter kr 460.-
Ost / dessert kr 240.-