ALLERGENER:
B - Bløtdyr / F - Fisk / L - Lupin / N - Nøtter / S - Soya / SK - Skalldyr / SN - Sennep / E - Egg / G - Gluten / M - Melk & laktose / P - Peanøtter / SF - Sesamfrø / SL - Selleri / SU - Sulfitter
KOKKENS MENY
Gresskar ravioli med trøffel
(G,E,M)
Lettrøkt rensdyr jordskokk krem
(M)
Liten club sandwich med brioche, vaktelbryst og foie gras
(G, M, E)
Indrefilet av gjøkalv i rødvinsaus
(M, SU)
eller
Indrefilet av dåhjort med blåbærsaus
(M, SU)
Et utvalg ost…..
(G - hvete, M, N - pekan, valnøtt, hassel, pistasj, P)
Varieté av søte nytelser
(G - hvete, E, M, )
6 retter 1070.-
Vinmeny 970.-
...
Forretter kr 260.-
Hovedretter kr 460.-
Ost / dessert kr 240.-
FISKEMENY
Soyamarinert tunfisk med epler og mango
(F, G, SF)
Pannestekte kamskjell med sautert spisskål og ørret kaviar
(F, M, SK, SU)
Liten bisque av hummer aromatisert med Sambuca
(F,M,SK )
Piggvar med lime- og sellerispuma
(F, M, SL)
Et utvalg ost…..
(G - hvete, M, N - pekan, valnøtt, hassel, pistasj, P)
« Crème de la crème »
(G, E, M, N)
6 retter 1070.-
Vinmeny 970.-
....
Forretter kr 260.-
Hovedretter kr 460.-
Ost / dessert kr 240.-