ALLERGENER:
B - Bløtdyr / F - Fisk / L - Lupin / N - Nøtter / S - Soya / SK - Skalldyr / SN - Sennep / E - Egg / G - Gluten / M - Melk & laktose / P - Peanøtter / SF - Sesamfrø / SL - Selleri / SU - Sulfitter
KOKKENS MENY
Salat med chevre og beter
(M, N)
Lettrøkt rensdyr jordskokk krem
(M)
Liten club sandwich med brioche, vaktelbryst og foie gras
(G, M, E)
Indrefilet av gjøkalv på soppkrem med morkler
(M)
eller
Indrefilet av dåhjort med blåbærsaus
(M, SU)
Et utvalg ost…..
(G - hvete, M, N - pekan, valnøtt, hassel, pistasj, P)
« .. kaffe, sjokolade og pinacolada.. »
(E, G, M, N)
6 retter 995.-
Vinmeny 895.-
...
Forretter kr 240.-
Hovedretter kr 440.-
Ost / dessert kr 225.-
FISKEMENY
Soyamarinert tunfisk med epler og mango
(F, G, SF)
Pannestekte kamskjell med sautert spisskål og ørret kaviar
(F, M, SK, SU)
Liten bisque av hummer aromatisert med Sambuca
(F,M,SK )
Sterling kveite med syltet rødløk og urtesmør
(F, M, G)
Et utvalg ost…..
(G - hvete, M, N - pekan, valnøtt, hassel, pistasj, P)
Varieté av søte nytelser
(G - hvete, E, M, N)
6 retter 995.-
Vinmeny 895.-
....
Forretter kr 240.-
Hovedretter kr 440.-
Ost / dessert kr 225.-